keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulutunnelmia Christmas moods

Joulu, ihanaa aikaa perheen kesken. Kenelläkään ei ole kiire, voidaan vain nauttia toisistamme ja hyvästä ruoasta. Koska Suomessa on tähän aikaan vuodesta valoisaa aikaa niin vähän, niin kynttilät tuovat ihanaa valoa hämärään päivään.
Olen haaveillut vanhoihin tuoleihin irtohuppupäällistä ja sainkin kuin sainkin sellaiset tehtyä, tosin vain neljään tuoliin, kaikkiaan tuoleja on kahdeksan! Ompelutaitoni on hieman ruosteessa ja kunnon kaavoja en tehnyt vaan jokaisen sovittelin erikseen. Typerää tiedän, mutta kun oli kiire saada ne valmiiksi ja käyttöön. Tosin helmat on vielä huolittelematta. Mutta ei se haittaa. Teen istuinosaan vielä lisäpehmusteen ja mieheni ehdotti isoa rusettia taakse. Hyvä idea, huomio kiinnittyy rusettiin ei kiristävään helmaan.
Olen viimeaikoina myös opetellut ottamaan kuvia ilman salamaa, ja tässä tuloksia.
 
Christmas, a wonderful time with the family.No need hurry, we can just enjoy each other and good food. Because in Finland this is the time of the year so little bright hours, so the candles will bring lovely light in dark day.
I had sew new covers for chairs. My sewing skills are a little rusty,please do not look too precisely! I have taken pictures without a flash, and these are the results of it.



Ei kommentteja: