Ohje: Daim-kermavaahto:
200 g voita 2 dl kermaa
200 g tummaa suklaata 1/2 dl mascarpone-juustoa
4 kananmunaa 2 rkl kaakaojauhetta
2 dl sokeria 2 rkl tomusokeria
2 1/2 dl vehnäjuhoja pussi Daim-suklaarakeita
ripaus suolaa
Sulata
voi ja paloittele suklaa. Lisää palat lämpimään voihin ja sulata varoen. Sekoita
voi ja suklaa tasaiseksi seokseksi ja jäähdytä hiukan.
Vaahdota kananmunat ja sokeri kevyesti. Lisää
joukkoon voi-suklaaseos. Sekoita vehnäjauhot ja suola keskenään ja lisää
taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Kaada taikina vuokiin ja kypsennä 175-asteisen
uunin alatasolla 12 minuuttia. Jäähdytä muffinit kunnolla ja pidä ne mielellään
vielä jääkaapissa yön yli.
Vaahdota kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon mascarpone-juusto, kaakaojauhe ja
tomusokeri. Lisää Daim-rakeet kerman-mascarponen joukkoon. Levitä
vaahto muffinien pinnalle.
Nauti suklaiset muffiinit hyvässä seurassa! Minä tarjosin muffinit tänään töissä, kun meillä oli pitkä palaveri. Ja kaikille maistui!
I found from Kakkukioski blog Dajm-cake recipe and I decided to try to make it as muffins.
Recipe:
200 g butter 2 dl cream
200 g dark chocolate ½ dl mascarpone-cheese
4 pce eggs 2 spoon cocoa powder
2 dl sugar 2 spoon icing sugar
2 ½ dl wheat flour 1 bag Dajm-chocolate candy
Pinch of salt
Melt butter and cut chocolate into pieces. Add chocolate into melted butter and melt carefully. Mix chocolate and butter even mixture and let it cool down.
Foam the eggs and sugar lightly. Add butter-chocolate mixture. Add wheat flour and salt together and add them to mixture. Mix them all to even mixture. Put mixture into dish and preheat the oven to 175 degrees. Cook with 12minutes in down level. Cool muffins down and they are better if you keep them on the fridge over night.
Enjoy with good company! I served them at the office today and everyone liked them!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti