sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Pääsiäispupu


Vivillä oli viikolla päiväkodissa pääsiäisjuhlat ja lapset saivat pukeutua naamiaisasuihin. Vivi halusi olla pupu. Luulin että juhlat olisivat pihajuhlat, mutta olivatkin sitten sisällä.
No, minä väkersin puvun vanhasta lakanasta ja ajattelin että teen sen verran ison että menee ulkohaalarin päälle. Puvusta tuli reilu mutta kun hihoissa oli kuminauhat ja myös lahkeissa ja kun huppuun laitoin vielä nyörit niin pysyihän puku päällä ilman ulkohaalaria. Kun Vivi haetttiin päiväkodista, hän oli pukeutunut pupuhaalariinsa. Onnistunut pikaompelu!
Palmusunnuntai on lasten juhlaa! Meidän pupu kävi virpomassa ja nyt odottelee virpojia meille.
Mitä ihmettä teen suklaamunilla jotka Vivi avaa yllätysten takia mutta ei syö sitten sitä suklaata?
Aurinkoinen ihana ilma ja pupu(Vivi maalasi itse kasvonsa)!
 

2 kommenttia:

Jenni S. kirjoitti...

Jaa että mitäkö tehdä avatuille suklaamunille?! No syö ne!!! Jos sattuu olemaan muita kuin Kindereitä - eli niitä minkä suklaa ei ole ihan parasta, niin lykkää kattilaan, sulata miedolla lämmöllä. Lisää joukkoon hienoa manteli tai pähkinärouhetta, marianne murskaa tai vastaavaa. sekoita ja kaada muotteihin! johan muuten maistuu makoisalta se "huonompikin" suklaa!

Janette kirjoitti...

Pitänee kokeilla. Ja jossain näin sellaisen jossa puulusikkaan oli laitettu/sulatettu suklaata ja se piti sekoittaa kuumaan maitoon niin saisi kaakaota. Siis sulatushommiin tai sitten laitan levontaan....