keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Tekstiä seinään!

Olemme muuttaneet nykyiseen asuntoomme reilut puolivuotta sitten. Ja vieläkään sisustus ei ole valmis!Olen sellainen jahkailija, mietin pitkään mitä laitan ja minne. Mutta sitten kun päädyn johonkin ratkaisuun, sen pitää tapahtua heti. Ja ainahan se ei ole mahdollista.
Näin, muistaakseni, Anna-lehdessä kuvan seinästä jonka haluan toteuttaa tupakeittiössämme. Asumme siis pienessä 55 neliön asunnossa jossa kaksi makuuhuonetta ja keittiö-olohuone yhdistelmä, kylpyhuone ja parveke.

Anna-lehden kuva.


Hahmotelma tekstiseinästä.
Muokattu kuva, jonne on lisätty kuvaseinä.Olen tehnyt hahmotelman kuvasta ja tekstistä. Ystäväni työsti ja muokkasi valokuvaa, jotta näkisin millainen tekstiseinä olisi oikeassa ympäristössä. Minusta toimii, hieman muutan kokoa ja sävyjä ja tekstit suomenkielellä ja leivontaan liittyen

Toteutustapa hieman vielä epäselvää, mutta kun asumme vuokralle haluan kuvan siten että se on jollain levyllä niin voimme ottaa sen muuttaessa mukaan. Ja nyt tarjouksia kyselemään. Toivottavasti saan kuvan mukavaan hintaan ja nopeasti!

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

Oo vau, siitä tulee tooooosi hieno!