lauantai 7. heinäkuuta 2012

Ikkunankehyspeili

Tänään menin yksin kauppaan! Vivillä oli serkkutyttö Emilia leikkikaverina ja Esa teki tapansa mukaan töitä koneella.
Siispä suuntasin suoraan legendaariselle P.H Virtanen osto ja myyntiliikkeeseen(kävin kyllä ruokakaupassakin, mutta asiat tärkeysjärjestyksessä). Lapsuuteni kesäpaikka oli Lokalahdella ja vähintään kerran kesässä teimme retken P.H Virtaselle. Ja edelleen, 35-vuoden jälkeen paikka on pysynyt tunnelmaltaan samana. Ihanaa kun maailmassa on jotain pysyvää. Jos Uuteenkaupunkiin tulet, niin sinun on ehdottomasti koettava P.H Virtanen!
Ja löytyihän sieltä ihanaa mukaan ja ihasteleltavaa paikan päällä. Ostin ikkunankehyspeilin, alumiinisia kakkuvuokia, pari kauhaa ja korppujauhontekolaitteen. En ole mikään antiikin ja keräilyn asiantuntija vaan ostan tavaraa jotka sopii minulle. Tavaralla ei tarvitse olla keräilyarvoa ja elämisen jäljet saa näkyä.
Niin, ja tilaukseen laitoin ikkunankarmit, oikein moniruutuiset ja sellaisen jossa on muotoa, ei siis suorakaidetta, vaan jossa on kaari tai "kolmio"yläosa. Siitä Esa tekee minulle vitriinikaapin(ei tosin tiedä vielä)!
Peilin paikka ei ole vielä selvillä, mutta sovittelin kesäpaikkamme makuuhuoneeseen. Ompelin sinne juuri uudet verhot Ikean kankaasta ja sovittelin yöpöytää. Taidan päätyä Hemnesin mustanruskeaan yöpöytään, valkoinen on niin "plattu" ja kun huoneessa on jo mustanruskea Hemnesin lipasto. Ja sängyn päätyyn seinälle laitan Norrtorp-hyllykön, myös Ikean. Minun pitää ensin hioa ja petsata hylly uudelleen.

Uusi peili!


Ei kommentteja: